BIR GUN HERKES 15 DAKIKALIGINA BURAYA MOTTO YAZACAK /JUNE 2010

"fenomensin lan sen!"

30 Nisan 2010 Cuma

g.t

noldu canim aradaki nokta hosuna mi gitti?
senin icin fesatsa ben napiim diğ mi ama ?

neyse, biz de insaniz biz de populer kulturun hastasiyiz icabinda, ole kulplarada (bu da ayri mi olacakti ulvi) gerek yok radyoda zaplarken denk geldi, arkadasim bluetoothtan gondermis bi bakayim dedim, itunes da belesti alayim dedim, yapma yaaa!!!
iyinin guzelin yanindayiz her daim,yok abicim yok boyle birsey gayet net dinlemek istiyorum o nedenledir ki telefonuma kaydettim her zaman her yerde dinliyorum dinletiyorum, zaten mutemadiyen kendim de soyledigim icin bu sarkiyi cevremdeki insanlar zorunlu olarak merak ediyor ve dinlemek istiyorlar o vakit telefonu cekip play tusuna basiyorum zaten sarki mp3 calarin agzina surulmus sekilde duruyor, hemen patlatiyorum...

bilen bilir; flemenko, latin havalari benim havalarim sarkilarda cakma da (ulvi bu da ayri olacak diğ mi?) olsa bu ezgilere tatlara yer verilmesi cogu zaman benim bu eserleri sevmeme gerek ve yeter sebep olurlar. (isim ve sifat tamlamalarini arka arkaya kullandim anlamadiginiz bir yer olursa cevap anahtarinda aciklamali cozumler mevcut)

U-uzattin haci kisa kes aydin havasi olsun
J-aa sen benim aydin li oldugumu nerden biliyorsun
U-Facebook, FF, twitt bizim isimiz since 1982
J-allah ADSL ine zeval vermesin


Gökhan Turkmen - Biraz Ayrılık [YENI KLIP 2010] H.Q.
Uploaded by Nazand. - Explore more music videos.

* yanniz ozel rica; sarkinin ikinci bolunde yer alan nakarat kisminin ikinci tekrarinda sadece ritm olan bolumden bahsediyorum, ellerinizle eslik etmeniz fevkalade onemli, lutfen ritmin guzelligini hissedelim
tak ta-tak tak ta-tak haydi bakalim hobba... herkesi unuturda yuregim seni saklar bir tanem

ha bi de aykut abiyi severim bi ara seden e yamuk yapacak gibi oldu son anda siyirdi, neyse aile ici siddete karsiyiz (erman kuzu mode on)

sanirim bu post bitmicak (bir Rus la calismanin guzelliklerinden bu e leri a olarak telaffuz etmek)

dun dedigim gibi hali saha macindan sonra cok duygusallasmistim, buyuk ihtimalle gun icinde 1283 kez bu sarkiyi dinlemiz olmamla alakali, eve donunce gitarimi elime alip akorlarini da cikardim, insallah degerli bir ses sanatcisi arkadasimla bir araya gelip cosacagiz tez vakitte, temize cekeyim burada yayinlayacagim akorlari, eksik -yanlis artik kusuruma bakmicaksiniz...

2 yorum:

dereotundannefretederim dedi ki...

Flemenko ustadi J.
Hali sahadan bu ne duygusallik arkadasim. Ne oldu hakem penaltinizi mi vermedi? Kontra atakta hazirliksiz mi yakalandin? Bos kaleye ayak ici plase yerine hami mandirali gibi zibammm diye topu taca mi attin?

Neyse bence bu flemenkoyu bulanlarin kaninda bi turkluk var. Bunu aratirmali. Yoksa tamamen bizim oynakligimizdan mi yakin geliyo? Su akorlar gelsin de bakalim.

Bi sey sorcam ben 28 yasinda gitar olayina girsem yaz aksamlarinda kumsallarda is cikar mi dersin? Tavsiyelerini dinlicem, yoksa bu saatten sonra olmaz mi? Bu da mi olmaz.

Yillar once ogrenicem diye kuzenden aldigim gitar hala duruyor. Evdeki malzemelerden bir sey olur mu ki?

.../J/... dedi ki...

kardesim ulvi

az ve oz konusacagim; ogrenmenin yasi yoktur, yeter ki iste,

yanniz o gitar sanirim omrunu tamamlamistir bi anlayana goster, cikan kotu sesler sebebiyle hevesin kursaginda kalmasin canim ;)