BIR GUN HERKES 15 DAKIKALIGINA BURAYA MOTTO YAZACAK /JUNE 2010

"fenomensin lan sen!"

28 Ekim 2010 Perşembe

selma ergeç benim olsun. dinimiz. amin

selam herkes,

sis ve gece'nin çok iyi bir film olduğunu biliyor muydunuz? ben bilmiyordum, niye söylemiyosunuz lan! çok ayıp..






yoksa siz beni de "abi ben türk filmi izlemem yea"cılardan mı sandınız.. o kadar yersiz bir adam mıyım ben! yoo değilim dostum. hatta türk filmi benim için bir kaçış.

filmin kadrosu bir kere gayet iyi. şimdi isimleri tek tek saymayayım, birini unutsam diğeri küser. ama ilyas salman'ın bir sahnesi var ki, adam haklı beyler! değerini bilmiyoruz.

ahmet ümit'in kitabından sinemaya senaoryalaştırılmış film. ne demiştik önceki yazılarımızda "inceliki" yazmadan bir film yazısı tamamlanmış sayılmaz. evet, incelikli detaylarıyla aslında polis teşkilatından örgütlere, aile içi karmaşık ilişkilerden iki kişi yaşanamayan evliliklere kadar birçok şeyi anlatmış film.

ve tabi ki selma ergeç.
olm bak bugüne kadar kimseden "bu selma ergeç de çok güzel hatun" laflarını duymadım, ilk ben söylüyorum, bu selma ergeç de çok güzel hatun.. benden sonra biri bir şey derse polemiğe girerim çekinmem.

selma ergeç benim olsun. dinimiz.amin.


öptm kib bye
okan

3 yorum:

.../J/... dedi ki...

amin kardesim senin her duana amin, heen filmi listeye aliyorum, opuldun seker sey seni :{

dereotundannefretederim dedi ki...

izle ama yengene çok bakma, bazı açık sahneler var, ben de setteydim valla yastık koydurdum araya

Laliş dedi ki...

Filmin adındaki ve tümüne hakim olan sis daha da bir güzelleştiriyor bu kadını sanki... Normal de ona verilmiş olan saf kız rolleri hep örterken güzelliğini, burdaki asi tavrı ortaya çıkarmıştı diye düşünüyorum.