BIR GUN HERKES 15 DAKIKALIGINA BURAYA MOTTO YAZACAK /JUNE 2010

"fenomensin lan sen!"

20 Eylül 2010 Pazartesi

yıllar sonra rastladım çocukluk sevgilime.. (romantikler burayaaa caps'li)

selam herkes.

şimdi sizi 70'li yıllara götüreceğim demek isterdim.. inanın bunu söylemek isterdim çünkü "2000'li yıllara götüreceğim" demek hiç havalı deYil, hiç cool deYil.. neyse idare edin siz.

evet fakülte yıllarımızda bir grup öğrenci denen insanüstü varlıkla dinlediğimiz, rakı sofralarımızın vazgeçilmezi bir şarkı bu.. bir nev'i hüzün bir nev'i nostalji benim için, bir nev'i alaturka (bağlamaya gel).

efenim ben bi duydum bunu, nev söylüyo, aman dedim aman, naaptın sen nev dedim.. yapmasaydın iyiydi bu zaman makinasını dedim.

aahh ah nev
başka bi şey demiyorum.

(dur lan aklıma bi şeyler daha geldi, ama başka bi şey demiyorum dedikten sonra da söylenmez ki! neyse parantez içinden devam ediyim de belli olmasın..

ne dicektim evet: aslında çok da alakalı anılarım yok şarkının sözleriyle ama çok seviyorum ulan. suç mu? çok pardon da filmde tecavüz sahnesini iyi oynamak için illa da tecavüze mi uğramam gerekiyordu ? sevemez miyim? benim suçum ne peki? (bak ulan nasıl da gündem dizilerine gönderme yapıyorum bak)

neyse hadi izleyin.
böyle anılarınız olmasa da sevebilirsiniz, ben denedim oldu.) (ilk parantezi kapattım, bu da nerden çıktı deme)



öptm kib bye
oka

5 yorum:

mor dedi ki...

dostum izleyin hadi demissin de bu link resmen kofti. bi nev'i izleyemiyorum bu durumda tabii ;)

.../J/... dedi ki...

ya nevi severdim sanatmuzigi yorumlayana kadar, cok kotu cok kotu cok kotu hic olmamis hic olmamis neyse size iyi dinlemeler benim bu sarkiyla depresecek maalesef bi anim yok :P

dereotundannefretederim dedi ki...

Mor yutup sorunu oldugu icin ulkemizde dailymotion demistim ama o da olmadi demek. Mazideki ask yazip tam olarak istedigin bir player'dan dinler misin :P balik tutmayi ogretmem linki duzelterek eheh

dereotundannefretederim dedi ki...

J J J demet akalin'in intikamini aliyosun biliyorum hayir olamaz seviyosun bu sarkiyi itiraf et hadi itiraf etttt

.../J/... dedi ki...

suphesiz ki biz sizleri soguk yenen intikam yemegi icin yeryuzune indirmedik. Zira intikam erdemin sol sinirinda yer alan en kotu gunahlardandir.

Aranizdan nev in sanat muzigi yorumunu beYenmeyenleriniz olacaktir, bunlari hor gormeyiniz, bilhassa sevkatle yaklasip araniza aliniz ki hakikate yakin olsunlar...