BIR GUN HERKES 15 DAKIKALIGINA BURAYA MOTTO YAZACAK /JUNE 2010

"fenomensin lan sen!"

19 Haziran 2010 Cumartesi

göbekbalığı

selam herkes.

bir önceki yazımda aşk yok, bu nedenler yazamıyorum buraya demiştim. bir önceki yazımı okumayanlar 16 haziran tarihli washington post'a baksınlar. "önceki yazım" felan deyince çok matah bi şeyler anlatıyormuşum gibi oldu. neyse dur şimdi konu o değil.

konu bugün soul kitchen için ne yaptım meselesi? yani bu ara ne yapıyosun da olabilir. evet bu ara ne şarkı, ne film ne de aşk yazıyorum buraya. çünkü film izlemiyorum, yasemin mori dışında müzik dinlemiyorum ve aşık olmuyorum.

ama ben ne yapıyorum bu blog için bilin bakalım? tabi ki yemek yiyorum. oof hem de nasıl. evet soul kitchen için bugün onlarca şey yedikten sonra, biraz önce de yani sabah ezanı okunurken de kart dor çikolata şölenine tatlı kaşığı ile daldım.

göbeğim tarihinin en parlak dönemlerini yaşıyor. bel çevresinde hatrı sayılır bir kitlelerim var. göbeğimi onlar yarattı!

demem o ki ben bu blogun ruhunu yaşatıyorum gerçek hayatta.
yaşasın yemek yemek!

(ps:pazartesi rejime başlıyorum)

ok
an

9 yorum:

Adsız dedi ki...

6 ayda verdiğim 8 kilonun 5ini iki haftada aldığımı söyleyeyim de moralin düzelsin bari senden çoook daha vahim durumda olanlar var canım. muah.

dereotundannefretederim dedi ki...

herkes benden daha kilolu olursa ancak ben o zaman zayıf olurum..bi an kendimi iyi hissettim evet :)))
ama sonra aynaya bakınca geçti

Buket dedi ki...

selam soul kitchen:) seçilen olduğunu gör diye;

http://ciplakayakliduses.blogspot.com/2010/06/odullu-duses.html

bi göz atarsan sevinirim:)

pusarık dedi ki...

aşksız olman doğalmış meğersem usta bak totoloji literatüründe yeri var mıdır bilmem ama "kel ve göbek birbirini tamlayan erkek sıfatıdır" sıfatını düzgün tutup göbeği atmazsan (kel olmadığın malum) kıllı ve göbekli adamı kız kısmısının başından atması gayet olası ve de totolojik bir mesele, aman diyim, elin göbeğinde kalınca totovanım dediydi dersin :P

dereotundannefretederim dedi ki...

evet ya "sevgilim beni taşıyabilmeli" diyorum ama nerdeyse 80 kilo oldun cancağızım :P

Adsız dedi ki...

yok ya twitteki fotonda gayet de normal duruyosun kompleks yapma boşuna.

dereotundannefretederim dedi ki...

pusarııııkkk tivitteki fotomu normal bulan biri var bak :))

kiraze yok zaten biraz göbek biraz yanak dolgunluğu oluştu son dönemde. yoksa tivitte görüldüğü gibi süpersonik biriyim :P

pusarık dedi ki...

iyiydi o foto ya, eğer 80 kiloyken yanak öyleyse armut tiplisin demektir göbekten daha tehlikeli kitlelere hitap ediyor olabilirsin usta (nerden biliyorum?tabi ki kendinden :)

Adsız dedi ki...

narsistliğine kurban bebeyim.