BIR GUN HERKES 15 DAKIKALIGINA BURAYA MOTTO YAZACAK /JUNE 2010

"fenomensin lan sen!"

8 Haziran 2010 Salı

Soul Kitchen İftiharla Sunar!

Efendim dun bizim icin cok guzel bir gundu, havalar ıslak olsa da biz baharhavasindaydik soul kitchen murettabati olarak.

Su yalan dunyada en guzel sey ne biliyor musunuz; sevildigini bilmek. Ufacik bir yer olsa dahi insanlarin gonlunde yer bulabilmek.

Sevgili mor sozum sana: allah kahretmesin seni harika bir insansin len sen!

eline saglik; cok ince bi insansin yaptigin posterin blogumuzun basinin ustunde yeri var-yukari bak gorursun- Sevgili Winston u da bu calismaya koyman ayri bir duygulandirdi bizi tekrar eline saglik. Bu benim pucca nin dudak izli kitabindan (aksamlari yastigimin altina koyup uyuyorum) sonra aldigim en guzel hedaye (kronolojik olarak vurguladim canim, yoksa ikisinin de yeri ayri)

neyse bu sarki sana gelsin kalbimin en derinliklerinden takriben 30 mt den (tek yildiz dalicilar ancak 30, daha fazlasi kasar):



*kes-yapıstır hastasi J

7 yorum:

dereotundannefretederim dedi ki...

mooorrr bu çok değerli bir hediye ama kabul edebiliriz :)

J the romantik dalgıç :P olm çıkarsana şu kitabı yastık altından, fazla dudak cildi bozmasın

mor dedi ki...

ov mayn got. simdi bak neredeyse kendimi tasarim ustasi sanacagim,ramak kaldi nasil bi sevinc gazi anlatamam,hele cure un ölümsüz eserini burda görmek ah, harika olan sizlersiniz len ayol allah asil sizi kahretmesin,dünya döndükce yanimizda kalasicalar..

kitcinda tuzumun olmasiyla yasadigim berhudarligi,ödül töreninde sevincten konusamayan hanimablalarimiz anlatsin,hadi bakalim.

mor dedi ki...

ha bi de mor menekseye ilham veren kara günestir mor menekse,sakin cikma günese,günes seni yakar,sözünü barindiran sarkidir. bana göre en güzel menekse sarkisidir ama tabii yaygin olmadigindan mütevellid. neyse,hatri sayilir kitlenizi sasirtmamak adina böle bi aciklama yaparim,yaptim. evet evet

.../J/... dedi ki...

berhudar ol kizim (Orhan abi mode on), biz seni boyle seviyoruz...

bu gurur senin hakli gururundur

yine yap yine koyalim :P

mor dedi ki...

daha iylilerine layiksiniz demeyi unutmusum :))

dereotundannefretederim dedi ki...

sen daha iyisini yapana kadar en iyisi bu!

dereotundannefretederim dedi ki...

yalnız yıllardır bulunamayan mottolar patır patır dökülüyo.. olm mottodan geçilmiyo bilok!